Kerkradio

Bent u niet meer in staat om zelf de kerkdienst bij te wonen of kent u iemand die de diensten graag wil volgen? Met de kerkradio kunt u dan toch de dienst volgen en naar de preek luisteren. Wilt u kerkradio aanvragen, dan kunt u dit telefonisch doen, het liefst ’s avonds tussen 19.00 en 20.00 uur bij Jaap Kuijt, te bereiken op 06 422 74 273 of bij Peter Ouwehand 06 536 65 104. U kunt ook een mailtje sturen met uw verzoek naar kerkradiokatwijk@gmail.com. Als uw aanvraag verwerkt is zal er een afspraak gemaakt worden, en kan de kerkradio geplaatst worden.

De kanalen waarop de kerkradio te volgen is, zijn:

1: Nieuwe kerk                                               2: Oude kerk                                       3: Ichthuskerk
4: Pnielkerk / Aula Duinrust                      5: Maranathacentrum                     6: Het Anker
7: Iedere dag geestelijke muziek vanaf 08.00 tot 00.00 uur.

Op dinsdag- en vrijdagmorgen verzorgt om 10.00 uur één van de predikanten een half uur een meditatie op kanaal 7, terwijl op ditzelfde kanaal 7 ook op donderdagavond om 19.30 uur een overdenking is.

Iedere avond is er om 21.30 uur een avondsluiting, welke herhaald wordt om 22.30 en 23.30 uur.

De rouwdiensten vanuit het “Het Anker” aan de Voorstraat en vanuit de aula op de begraafplaats Duinrust kunnen ook worden beluisterd, evenals de huwelijksdiensten.

Ten slotte zijn de zomeravondzang diensten vanuit de Oude Kerk aan de Boulevard te volgen.