Mannenevent Katwijk

Voor wie? Jij bent een man die fysiek en mentaal in staat is om jezelf 24 uur op te proef te stellen en op
zoek is naar verdieping in je leven. Ook jonge mannen van 17-18 jaar zijn welkom. Wat? In het event staat God op nummer één. Door aanbidding en verschillende sprekers zullen we stilstaan bij verschillende onderwerpen die van toepassing zijn in het dagelijkse leven. Maar er moet natuurlijk ook wat gedaan worden, daarom wordt er een route gewandeld met tussendoor sprekers en activiteiten van fysieke uitdaging tot Bijbelstudie en stille tijd. Waar? Het event vindt plaats in de Duin- en Bollenstreek.
Wanneer? Houdt de kerkbode in de gaten. 1 keer per jaar. Kosten: De kosten voor dit event bedragen €30, -
Doel: Nadenken over jouw relatie met de Heere Jezus, Wie is Hij voor jou? Hoe beleef jij die? Waar put jij je kracht uit? Wat kan je hier mee: in je gezin, op je werk, in de kerk? Nodig: Een Bijbel, wandelschoenen, slaapzak en rugtas zijn sowieso nodig voor dit event. Meer informatie zullen we op Facebook delen op onze pagina ‘Mannenevent Katwijk’. Opgeven? Stuur een mail naar manneneventkatwijk@gmail.com of stuur een berichtje via Facebook.