Kringen

Bijbelkring

Maandelijks is er in het Maranathacentrum op donderdagavond van acht tot tien de Rehoboth-bijbelkring, onder leiding van ds. Z. de Graaf. Bijbelgedeelten en geloofsthema’s komen aan de orde. Dit seizoen wordt een deel uit ‘Geloven op goede gronden’ gebruikt.

Gemeente Groei Groepen

Gemeente-zijn...  Verdieping in het geloof...  Gezelligheid...  Laagdrempeligheid...Dit zijn kernwoorden van de Gemeente Groei Groep! Op deze manier geven we een eigentijdse vorm aan het jonge-kerk-werk. Lijkt het jou leuk om als belijdend lid (of dat nog net niet…) in contact te zijn met leeftijdsgenoten binnen de kerk? Dan is de GGG echt iets voor jou! Een samenzijn in huiselijke sfeer, waarin we om de paar weken met elkaar in gesprek gaan over alledaagse dingen of aan de hand van een bepaald thema of stukje uit de Bijbel verdieping zoeken in het geloof. We kunnen ook prima ‘socializen’. Interesse? Neem gerust contact op met één van onderstaande personen en kom eens langs! - Hopelijk tot ziens! In wijk Rehoboth starten dit seizoen naast de bestaande ook een of twee nieuwe gemeente groeigroepen.

Reinoud ten Hove (GGG-lid)

Yvonne van Delft (GGG-lid)

oud. P.L. van der Plas

Ander kringwerk

Nieuw zijn dit jaar de combi’s met een andere wijk of kerk. En er wordt gedacht aan een themabijeenkomst of terugkomavond voor nieuw belijdende leden, trouwparen en doopouders uit de afgelopen jaren. Wanneer er belangstelling blijkt, wordt een maandelijkse gebedskring Rehoboth in het MC opnieuw gestart. We denken aan een open kring die na het zaterdagavond klokluiden (19.00 u.) ongeveer een half uur neemt voor lied, bijbelwoord, aandachtspunten, voorbeden, Onze Vader en slotlied. Mogelijk kunnen jongeren dit gaan opzetten.