Catechisatie.

Op maandag 25 september start in het Maranathacentrum (MC) het seizoen voor de catechisaties:

Jongerencatechese 12-16.

Maandag 18.45-19.45 uur, 12-13-jarigen (Follow Me).  Start 25 september

Maandag 18.45-19.45 uur, 14-16 jarigen (Follow Me).  Start 25 september

Discipelschapskring 17+.

Maandag 20.00-21.30 uur, 17+ (om de week).  Start 29 september

Belijdeniscatechese.

Wekelijks op vrijdag vanaf 20.00 uur een goed uur bezig zijn met hoofdzaken van geloof, kerk en leven. In overleg kan ook een andere dag/tijdstip worden afgesproken.
Meld je aan bij de predikant via e-mail: dmheikoop@hetnet.nl.

Kom je je geloof bevestigen? Dan hoor je bewust als lid bij de gemeente van Christus, samen met veel anderen. De bevestiging van nieuwe lidmaten vindt in de tijd voor Pasen plaats. Gedurende het herfst- en winterseizoen zijn we wekelijks bezig met de hoofdzaken van geloof, kerk en leven. Dit gebeurt in een heel toegankelijke gespreksvorm. Tegen het eind van de cursus voert de predikant met de deelnemers gesprekken. Dan pas wordt duidelijk wie er belijdenis gaat doen. Op de kring verwachten we catechisanten die al een poosje meelopen, alleen, als stelletje of getrouwd, doopouders, rouwverwerkers, zoekers, en ook ouderen die alsnog hun keus gaan maken. Uitgaand van de kinderdoop kun je belijdenis van het geloof doen. Is je situatie anders dan word je groot gedoopt.