Uitzending Maarten en Gerdien Blom

Thuis Front Commissie

Vanuit de gedachte dat zending verbindt, wil de thuisfrontcommissie (TFC) de verbindende schakel zijn tussen het zendingsveld en Nederland, tussen de kerk in Albanië en de kerk in Katwijk en tussen Maarten en Gerdien en iedereen die hen wil ondersteunen.
De TFC is het doorgeefluik naar Albanië.
Samen met u wil de TFC Maarten en Gerdien graag ondersteunen door samen te bidden, u regelmatig op de hoogte te houden vanhoe het gaat en door het financieel mogelijk maken van deze uitzending.
Op deze manier wordt het werk in Albanië ook uw werk en kunnen we samen bijdragen aan de grote wereldwijde kerk van Jezus Christus.
Wanneer u iets wilt doen om Maarten en Gerdien te ondersteunen door middel van een inzamelingsactie of een donatie neemt u dan contact met ons op.
De familie vindt het erg leuk om post vanuit Nederland te ontvangen.
Wij hebben hiervoor een brievenbus opgehangen in het Maranathacentrum.
Wanneer u hier uw kaart of brief in doet zorgen wij voor de verzending naar Albanië.
U kunt natuurlijk ook zelf post verzenden naar:

KP 119, AEP
Family Blom # 92
Tirana, Albania
Zip 1057

Adresseren exact als hierboven. Als onze naam bovenaan staat komt de post vaak niet aan !!!

Website;        www.maartenengerdien.nl
Facebook:     www.facebook.com/pages/Thuisfrontcommissie-Familie-Blom-Albani%C3%AB/1563379877227895

De thuis front commissie bestaat uit:
Johanna Bouwman ( Voorzitter)
Marja Klok ( Secretaris)
Hadassa Lok ( Penningmeester)
Cor Guijt
Agatha van der Plas