Damescomite

Het damescomité is een groep dames uit de gemeente die in de wijkgemeente Maranatha extra omkijkt naar onze ouderen in de zin van een bezoekje rond verjaardagen of een kaart. Ook rond Kerst en Pasen organiseren en verzorgen zij in samenwerking met een afvaardiging van de kerkenraad een ochtend voor ouderen vaak met een thema en spreker en voorzien de bezoekers ook van een maaltijd. Zo ook zorgen ze voor de inwendige mens bij de Kerst en Paas wijkavond en verlenen daar hand en span diensten. Tijdens de kerkdiensten van 2e feestdagen, Hemelvaart, en diensten op bid en dankdag zorgen ze voor oppas voor de kleine kinderen. Ze brengen rond Pasen en Kerst een attentie bij onze gehandicapte wijkbewoners. En heten de nieuwe wijkbewoners welkom met een bloemetje.     

Gezien de waardering die wordt gegeven zijn er plannen om eventueel meer bezoeken of bij andere gelegenheden te gaan doen zoals bij een eenzame of zieke of bij geboortes.

Hierbij kunnen wij altijd uw of je hulp gebruiken. Wil je meer weten of je aanmelden? Dat kan bij Yvonne Nijgh tel. 0714035793

Mocht u bezoek willen dan horen wij dit graag !