Immanuël

Welkom het gedeelte van de wijkgemeente Immanuël.  Hier vindt u informatie over de Kerkenraad,  activiteiten en andere informatie over onze wijk.

Op deze plattegrond  ziet u de ligging van de wijkgemeente Immanuel met de overige wijken.

Op de volgende pagina's vind u verder informatie over de wijk zoals de  contactgegevens van de kerkenraad.

Schroomt u niet om contact te zoeken voor vragen, opmerkingen of pastorale ondersteuning.

Onze wijkgemeente bestaat al geruime tijd en weet zich verbonden met de Gereformeerde Bond. Hier vindt u ook enige informatie over de historie van onze wijk

Wij heten u graag welkom in onze diensten en bij onze andere activiteiten. Alle activiteiten zijn uiteraard Deo Volente. Zo de Heere wil en wij leven.