Kringen en gespreksgroepen

Kringen o.l.v.. de wijkpredikant

Kringwerk

Bijbelkringen, woensdagmorgen en donderdagavond: Filippenzen

Ongeveer eens in de maand zijn er twee Bijbelkringen, waarbij we hetzelfde onderwerp bespreken. We beginnen dit seizoen met het lezen van de brief aan de Filippenzen. Op woensdagmorgen beginnen we om 11.00 uur en sluiten we af met een eenvoudige broodmaaltijd. Op donderdagavond beginnen we om 20.00 uur.

Bijbelcursus, donderdagavond

Tijdens deze bijeenkomsten wordt een onderwerp verder uitgelegd. Te denken valt aan één van de geboden, een Bijbels kernwoord, een Bijbelboek. Zo leren we meer van de Bijbel en leren we meer begrijpen van de Bijbel.
Dit jaar schuiven we naar de DONDERDAG!!!

Vervolgkring, dinsdag, 20.30 uur, ongeveer eens in de twee weken: Openbaringen

Deze kring is bedoeld als een vervolg op je geloofsbelijdenis. Maar of je nu vorig jaar of 10 jaar geleden belijdenis deed, dat maakt niet uit. Voor als je verder groeien wilt, een vervolg....
Dit seizoen willen we samen gaan lezen in het Bijbelboek Openbaringen. Best heel moeilijk, echt
een boek om samen te lezen. We zullen ook lang niet alle vragen die dit Bijbelboek opwerpt kunnen beantwoorden. Toch hoop ik dat we zullen groeien, dat het leven van het geloof een vervolg krijgt, hoop voor de toekomst.

Gebedskring

Elke Zaterdag, 19.00 - 20.00 uur

Aanvragen van voorbede bij de wijkpredikant

Op zoek naar God

(klik hier voor meer info en data)

Ben je geïnteresseerd geraakt in het christelijk geloof en wil je er graag meer van weten? Of zou je graag jouw geloofskennis weer wat op willen frissen? Dan is de cursus ‘Op weg met het geloof ’ misschien wel iets voor jou!

Deze kennismakingscursus over het christelijk geloof bestaat uit 6 gezellige avondbijeenkomsten. Op de avonden wordt ingegaan op diverse kernpunten van het christelijk geloof. Aan de hand van een PowerPoint-presentatie gaan we op een ontspannen manier met elkaar in gesprek over onder meer de volgende onderwerpen: Bestaat God eigenlijk wel? Wie is Hij dan? Heb ik Hem nodig? Wat betekenen het leven, het sterven en de opstanding van Jezus? Wie is de Heilige Geest en wat doet Hij? Er is daarbij alle ruimte voor alle vragen.
We komen bij elkaar in een zaaltje van de Ichthuskerk (Nachtegaallaan 7, Katwijk). We beginnen om 20.00 uur en sluiten de avond om ongeveer 22.00 uur af. Inlopen kan vanaf 19.30 uur. We beginnen altijd met koffie of thee en wat lekkers. Er wordt ook gezorgd voor een hapje en een drankje.
De cursus is bedoeld voor iedereen van 18 jaar en ouder. Deelname aan de cursus is gratis. De data zullen later in het kerkblad worden vermeld.
Voor meer informatie en voor aanmelden kun je contact opnemen met John Zuijderduijn, 071 4074552 of mail: mojo@casema.nl.

Gemeente Groei Groep

Wat is een Gemeente Groei Groep?

Kleine groepen (min. 5 tot max. 10 personen) komen bij elkaar om met elkaar in gesprek te gaan over het geloof. De gesprekken vinden plaats in de huiskamer met als doel in een ongedwongen sfeer uit de Bijbel én van elkaar te leren en zo samen te groeien in het geloof.

Het thema dit seizoen is: Leven met de Psalmen

Interesse? Informeer op de website. www.hgkatwijk.nl of www.ewv.nl

Er zijn ook kringen rondom een bepaald onderwerp, de GGG – specials:

> Als je iemand verloren hebt

Marjolein van Rijn

t:  071 4074212