Jeugdwerk

Confessionele Jeugdraad - www.hgkatwijk.nl/cjr

Mariëlle van der Marel (secretaris per 1 oktober 2014) •  Tel. 06 12994043 • e-mail: mariellemarel@tele2.nl

Clubwerk CJV

Martin Haasnoot • Tel. 0645452212 • e-mail: martin.haasnoot@hetnet.nl

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

Juist vanuit de doopbeloften zijn we met elkaar geroepen om ook onze kinderen en jongeren te brengen bij de Here God. Daar ligt een opdracht voor ouders én gemeente. Daarom is er ook allerlei jeugdwerk en we hopen dat de kinderen en de jongeren een club kunnen vinden, waar ze met plezier naar toe gaan. In onze gemeente is er een Confessionele Jeugdraad. In deze jeugdraad werken de vijf confessionele wijkkerkenraden samen met het clubwerk van het plaatselijk CJV.

Clubwerk
Voor alle leeftijden zijn er op doordeweekse dagen gezellige clubavonden, die altijd geopend worden met een verhaal of onderwerp uit de Bijbel. Daarna kent gezelligheid geen tijd met allerlei spelletjes, knutselwerkjes, buitenactiviteiten en speciale  vonden. De meeste clubs beginnen om 19.00 uur en zijn dan om 20.30 uur weer afgelopen.

CJV Cluboverzicht
Zie voor het cluboverzicht en de activiteiten de pagina's van de verschillende clubs en verenigingen

Helpende Handen

Het CJV is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die op welke avond of bij welke aktiviteit dan ook de handen uit de mouwen willen steken. Geen enkel bezwaar als je niet elke avond of keer aanwezig kunt zijn. Alle hulp is welkom !!
Bel of mail:
Martin Haasnoot, telefoon: 06-45452212, martin.haasnoot@hetnet.nl
Conny Hartevelt, telefoon: 071 40 27270, jwhartevelt@telfort.nl

De Ichthus Kinder Bijbel Club
Iedere woensdagmiddag is er in de Ichthuskerk ook de Ichthus Kinder Bijbel Club. Op deze club vertellen we de kinderen een Bijbelverhaal, zingen we heerlijke liedjes met elkaar en kun je lekker knutselen. Deze middag is bedoeld voor kinderen uit de groepen 1 t/m 6 van de basisschool. We beginnen om 14.00 uur en eindigen om 15.30 uur. We heten alle kinderen van harte welkom!!
Informatie: Monique Zuijderduijn • Slangekruid 12 • Tel. 06 20213555 • e-mail: moniquezuijderduijn@gmail.com

Jeugdouderling

Wim Koning • Mr. D.D. Curtiusstraat 40 • Tel. 4071563 • e-mail: wimendickykoning@casema.nl

Peter van der Plas • Kaninefatenstraat 7 • Tel. 06 30953385 • e-mail: peterplas83@hotmail.com