Evangelisatie

Evangelisatie ouderling

Voor informatie over evangelisatie door onze wijkgemeente kunt u zich richten tot:

J.W. de Vreugd
Salomonszegel 33 
t:  06 188 41 897
e:  j.devreugd@versatel.nl  

Op weg met het geloof

Ben je geïnteresseerd geraakt in het christelijk geloof en wil je er graag meer van weten? Of zou je graag jouw geloofskennis weer wat op willen frissen? Dan is de cursus ‘Op weg met het geloof' misschien wel iets voor jou!

Deze kennismakingscursus over het christelijk geloof bestaat uit 6 gezellige avondbijeenkomsten. Op de avonden wordt ingegaan op diverse kernpunten van het christelijk geloof. Aan de hand van een PowerPoint-presentatie gaan we op een ontspannen manier met elkaar in gesprek over onder meer de volgende onderwerpen: Bestaat God eigenlijk wel? Wie is Hij dan? Heb ik Hem nodig? Wat betekenen het leven, het sterven en de opstanding van Jezus? Wie is de Heilige Geest en wat doet Hij? Er is daarbij alle ruimte voor alle vragen.

De cursus wordt gehouden op 6 donderdagavonden.

 

Op zoek naar God

We komen bij elkaar in een zaaltje van de Ichthuskerk (Nachtegaallaan 7, Katwijk). We beginnen om 20:00 uur en sluiten de avond om ongeveer 22:00 uur af. Inlopen kan vanaf 19:30 uur. We beginnen altijd met koffie of thee en wat lekkers. Er wordt ook gezorgd voor een hapje en een drankje.

De cursus is bedoeld voor iedereen van 18 jaar en ouder. Deelname aan de cursus is gratis.

Voor meer informatie en voor aanmelden kun je contact opnemen met: John Zuijderduijn
(bel: 071-4074552 of mail: mojo@casema.nl). Of kom gerust langs!