Dominee F. van den Bosch

Sinds april 2008 ben ik als predikant werkzaam in Katwijk. Boeiend en uitdagend. Met die woorden vat ik het werk samen. Boeiend omdat je met zoveel mensen in heel verschillende momenten van hun leven optrekt. Van jong tot oud. Nog aan het begin van het leven, en aan het eind ervan. Gezond en ziek. En daarnaast is het werk uitdagend. Zeker om vandaag de dag te laten zien dat geloven in God je leven zoveel extra geeft en dat je pas echt gelukkig bent als je God kent.

Wie weet, komen we elkaar op welke wijze en waar dan ook nog eens tegen. U / jij bent altijd welkom voor contact. Maar ook voor gerichte vragen over God, over godsdiensten, over geloven of over zingeving in het leven. Graag ga ik dan met u of met jou op weg om samen naar een antwoord te zoeken.

Tijd om ook iets over mijn gezin te zeggen. Ik ben getrouwd met Janny en samen hebben we vier kinderen in de leeftijd tussen 17 en 24 jaar. Als gezin hebben we tien jaar in Midden Amerika gewoond en gewerkt. Vier jaar in Guatemala en zes jaar in Costa Rica. Een tijd die je niet vergeet. Zelf gaf ik daar les aan toekomstige predikanten en kerkleiders, iets wat ik nu zo af en toe nog doe, door met een zekere regelmaat een cursus te verzorgen op Cuba.

Ik wens u Gods zegen toe en wat mij betreft: tot ziens.

Met hartelijke groet,

Dominee Ferdinand van den Bosch

Schelp 13
2221 KA Katwijk aan Zee
071 8890852
FvdBosch@casema.nl