Belijdeniscatechisatie - I will follow

“Ik houd van je.” Dat heeft God tegen u / jou gezegd. Misschien al wel heel lang geleden. Bijvoorbeeld toen je werd gedoopt.

“Ik houd van U.” Dat mogen wij tegen God zeggen. Dat mag u en dat mag jij ook doen. Belijdenis afleggen van je geloof. Eigenlijk niets anders dan zeggen tegen God dat Hij de belangrijkste is in je leven. Dat je zonder Hem niets voorstelt.

Aan het belijden van je geloof in de kerk gaat eerst een seizoen belijdeniscatechisatie vooraf. Een uur per week waarin je met anderen je nog eens extra bezighoudt met de Bijbel en wat de Bijbel over God zegt. Een uur per week waarin je met elkaar ook praat over hoe God je vasthoudt, en hoe mooi het is om in Hem te geloven. Ook over moeilijke momenten in je geloofsleven.

Misschien al wel eens over nagedacht? We beginnen op maandag 26 september om 19.30 uur in de Pniëlkerk.

We gebruiken dit jaar het materiaal dat de mooie titel heeft: I will follow. Stap voor stap leer je dat zeggen.

Voel je vrij om vóór die tijd te bellen of te mailen. Zeker als je nog vragen hebt. En: pas later in het seizoen bespreken we met je de vraag of je ook daadwerkelijk in het vroege voorjaar van 2014 belijdenis zult afleggen van je geloof.

Ds. F. van den Bosch

Tel. 071-8890852