Wijkgemeente Bethel

Hartelijk welkom op onze website. U kunt hier allerlei informatie vinden over wie we zijn en wat we zoal doen. Via het menu aan de rechterzijde kunt u zowel voor jong als voor oud verder zoeken om een beter beeld van ons als kerk en gemeente te krijgen of om gericht informatie over bepaalde activiteiten te zoeken. Ik hoop dat de geboden informatie u boeit en dat u er vindt wat u er zoekt. Als u verder nog vragen heeft over de informatie die u hier vindt, of vragen over geloof en kerk, of misschien suggesties waar we ons voordeel mee kunnen doen, stuur dan een mail naar fvdbosch@casema.nl. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt eventueel ook bellen, het nummer is 06 39893967.

Wilt u weten waar as. zondag een dienst van de Bethelwijk is, klik dan hier

Naast de informatie die we op deze website bieden, kunt u ook terecht op Facebook  (Bethelwijk en Betheljeugd) .

Met een hartelijke groet,

Ds. Ferdinand van den Bosch