Gemeente Groei Groepen (GGG)

Het is fijn als u kan antwoorden met, uw man/vrouw, uw kinderen, uw beste vriend(in) of..... Maar het kan ook zijn dat deze gelegenheid er maar zeer spaarzaam is in uw omgeving. Dan is het mooi om te weten dat er kleine huiskamer kringen zijn waar we gemeente zijn met en voor elkaar. Hier is ruimte voor ontmoeting, gesprek en verdieping.

Gemeente Groei Groepen
De Gemeente Groei Groepen, kortweg GGG, is een vorm van huiskamerkring waar gemeenteleden in een vertrouwde groep van 6 tot 12 personen nadenken over een thema uit de Bijbel. Het is ook de plaats waar gelegenheid is om van gedachten te wisselen over onderwerpen waar elke gelovige wel eens tegenaan loopt maar die je niet zo snel met geloofsgenoten bespreekt.

Elk seizoen is weer nieuw, met een ander jaarthema en bij voorkeur ook een andere groepssamenstelling. Dit seizoen hopen we samen te komen rond het thema:
“Leven in het Koninkrijk”
In maar liefst zeven programma's behandelen we de zeven 'hoofdzonden' en zetten daar zeven kernwaarden van het Koninkrijk tegenover: trots en nederigheid; jaloezie en tevredenheid; woede en vredelievendheid; mateloosheid en discipline; lust en liefde; hebzucht en vrijgevigheid; verveling en vuur. Bij die kernwaarden zijn prachtige bijbelgedeeltes gezocht, met name uit de Bergrede die ook wel de 'grondwet van het Koninkrijk' wordt genoemd.

Voldoende stof tot nadenken hoe wij kunnen leven in het Koninkrijk, als volgeling van onze grote Koning Jezus Christus.

De Startavond GGG vind plaats op woensdag 9 september in de Pnielkerk om 20.00 uur. Hier krijg je uitleg over de GGG en het jaarthema.
Natuurlijk kan je elk moment aanhaken bij een GGG op vrijwel elke avond in de week, bel dan even met onderstaand telefoon nummer of schrijf een mail naar onderstaand e-mailadres.

Meer over de GGG, zie ook http://www.ewv.nl/
Contactpersonen voor de Andreaswijk:

Cees Jan Guijt
Tel: 071 - 407 42 74
E-mail: GGGKatwijk@hotmail.com

Voor alle leeftijden geld, heb je zin in een uitdaging, doe dan dit GGG seizoen mee voor een ontmoeting met God, geloofsgenoten en mogelijk ook met jezelf. Welkom !!!