Bijzondere activiteiten

Dagje uit

Ieder jaar organiseert het HGJV een dagje uit voor alle leden van het HGJV. Zit uw kind op de club, dan hoort u via de leiding wanneer het dagje uit plaats vindt. We gaan bijvoorbeeld naar een speeltuin of de dierentuin. Voor vervoer wordt gezorgd en alle leiding gaat mee om deze dag in goede banen te leiden. Kortom, een gezellige dag voor de hele vereniging!

Kerstzegelactie

Ieder jaar kunt u uw kerstkaarten binnen Katwijk  door de vrijwilligers van het HGJV laten bezorgen. Het kost u niets extra’s en u steunt het werk van het HGJV. U krijgt via uw kind informatie over deze actie. Uw kaarten kunt u deponeren in de bussen van het HGJV op verschillende locaties en u kunt daar postzegels van het HGJV voor kopen. Onze vrijwilligers zorgen dat uw kaarten tijd bezorgd worden. Wij bezorgen niet in Valkenburg en Rijnsburg.

Kunnen wij ook uw kaarten tegemoet zien dit jaar? 

Ouderavonden

Eens in het jaar organiseren de clubs in samenwerking met andere clubs en soms zelfstandig een ouderavond. Op deze ouderavond bent u als ouder/verzorger van harte welkom. U ziet wat uw kind zoal doet op de club en zij verzorgen samen met de leiding een leuke avond voor u!

Deze ouderavond wordt begonnen door een predikant van de hervormde gemeenten en vindt meestal plaats in de maand februari. Welkom!