CJR

De Confessionele Jeugdraad (CJR)

De Confessionele Jeugdraad is door de wijkkerkenraden Andreas, Bethel, Ichthus, Rehoboth en Sion in 2003 ingesteld met het oog op de zorg voor de jeugd van de gemeente. Zij draagt samen met het YMCA/CJV-Katwijk verantwoordelijkheid voor het jeugdwerk, vormt de verbinding tussen de kerkenraden en de verschillende vormen van jeugdwerk en heeft een adviserende taak naar de kerkenraden en het CJV-bestuur toe. Bij het werk van de Confessionele Jeugdraad geldt de Bijbel, het woord van God, als hoogste norm en richtsnoer.

Activiteiten CJR

Pepweek 2019 – ‘Met hart en ziel’

Op D.V. zaterdag 9 februari gaat Pepweek 2019 van start. We kijken uit naar een week volop activiteiten voor jong en oud. Doe jij/doet u ook weer mee?

De Pepweek heeft als thema: ‘Met hart en ziel’.  God kennen is niet alleen dat je dingen over God en de Bijbel weet, maar vooral ook dat je Hemzelf kent en liefhebt. Met hart én ziel! Wat betekent het om God lief te hebben, op alle terreinen van ons leven? Hierover denken we na tijdens de verschillende activiteiten deze week. De Pepweek wordt jaarlijks georganiseerd door de Confessionele Jeugdraad (CJR) van de Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee en het CJV/YMCA Katwijk.

Zaterdag 9 februari – Volleybaltoernooi (Sporthal Rijnsoever, vanaf 19.00 uur)
Het sportieve toernooi van het jaar! Teams kunnen zich tot 28 januari aan melden via fruwaard@casema.nl. En natuurlijk kunnen de teams ook aanmoediging gebruiken!

Zaterdag 9 februari – Zwemfestijn CJV/YMCA Katwijk (Aquamar, 19.00- 21.00 uur)
Ook dit jaar organiseert CJV/YMCA Katwijk weer het spetterende zwemfestijn. De kosten zijn maar 1 euro per kind. Let op: een zwemdiploma is verplicht!

Zondag 10 februari – 4YOUth kids (Ichthuskerk, 10.00 uur)
Een speciale dienst voor kinderen, waarin dominee Wijnhorst vertelt over ‘Het hart van God’. Romans Twelve Kids zingen met en voor ons.

Maandag 11 februari – Taarten bakken voor de Voedselbank (Banketbakkerij Krijn Verdoes, 19.00 uur)
Elk jaar zetten veel kinderen zich een avond in om de mooiste appeltaarten voor de klanten van de voedselbank te maken. Ben je tussen de 8 of 12 jaar? Meld je dan aan via:  jongerendiaconaatkatwijk@gmail.com. (max. 35 kinderen)

Woensdag 13 februari – Kindermiddag (Ichthuskerk, 14.00-16.00 uur)
Natuurlijk is er weer een middag speciaal voor kinderen in de Pepweek: alle kinderen zijn welkom voor een nieuwe voorstelling van Theater De Regenboog en een bingo! Kosten: 1 euro per kind.

Woensdag 13 februari – Fifa 19 toernooi (Ichthuskerk, 19.00 uur)
Houd je van Fifa en gamen, en ben je 12 jaar of ouder? Doe mee met het Fifa toernooi! Aanmelden voor 11 februari via jongerendiaconaatkatwijk@gmail.com (max. 40 deelnemers).  Kosten zijn  2 p, p. en we vragen je een kwartier van te voren aanwezig te zijn.

Woensdag 13 februari – Sion4Women (Het Anker, 20.00 uur)
Tijdens de Pepweek is er een Sion4Women avond, met Nelinda Troost. Al jaren zingt zij met haar man Gerald, en nu komt zij bij ons spreken over het thema ‘What’s in a name’. Alle vrouwen zijn van harte welkom! Er is een collecte voor de onkosten.

Vrijdag 15 februari – Levend Clueodo (verzamelen bij het Anker, 19.30 uur)
Nieuw in de Pepweek: het spel Levend Cluedo. Ga mee op zoek naar de spoorloos verdwenen dominee, help jij mee hem terug te vinden? Voor wie: kinderen en jongeren van alle leeftijden.  Groepjes (vooral met jongere kinderen) worden door ouders begeleid (daarom ook een oproep aan de ouders om mee te doen). Aanmelden: uiterlijk 13 februari via noisekatwijk@gmail.com.

Zaterdag 16 februari – Praiseavond ‘Met hart en ziel’(Pniëlkerk, 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur)
Natuurlijk is er weer een praisavond in de Pepweek. Met muziek en zang van de Bethelkerk mogen we God groot maken! Om 19.30 uur is de zaal open en staat de koffie voor je klaar!

Zondag 17 februari – 4YOUTH (Ichthuskerk, 18.00 uur)
We sluiten de Pepweek in de kerk af met een 4YOUTH dienst, een speciale dienst voor en door jongeren. Dominee van den Bosch denkt met ons na over het thema ‘Gebroken hart’, en er is muzikale begeleiding van de Bethelband. Je bent welkom!

Meer informatie
Meer informatie over de Pepweek is ook te lezen in de kerkbode en te vinden via Facebook: www.facebook.com/Pepweek. Hier vind je ook foto's en filmpjes van vorige edities van de Pepweek.