Evangelisatie commissie Katwijk aan Zee

'Evancom Katwijk' staat voor "Evangelisatiecommissie Katwijk aan Zee"en valt onder de Hervormde Gemeente van Katwijk aan Zee. De Evangelisatiecommissie Katwijk aan Zee bestaat uit twee subcommissies. De ZAZ commissie, welke de zomeravondzang avonden organiseert en de camping commissie, welke zorg draagt voor het Dabarwerk op de recreatie centrums (campings) van Katwijk aan Zee.

ZINGEN AAN ZEE zomer 2018

In de Oude Kerk aan de Boulevard in Katwijk is er  van 23 mei tot 5 september wekelijks op dewoensdagavond zomeravondzang. Aanvang 20 uur ( vanaf 19.50 uur voorzang)

De toegang is gratis, wel wordt er bij de uitgang eencollecte gehouden voor de onkosten van de zangavonden en  voor het evangelisatiewerk op de campings inKatwijk.

Teamleden gezocht

Zowel in Katwijk als op andere camings  in Nederland . "Het was echt een onvergetelijke ervaring, dit zou ik graag nog eens doen! "  "Pas later drong het tot me door hoe bijzonder het was"  "Alsof alle mensen campinggasten zijn ....." Dit zijn enkele kreten van teamleden die al een dabar periode gedaan hebben op de campings. Benieuwd...????? Weet je van aanpakken, wil je vertellen over de liefde van Jezus. Ben je tussen de 17+ en 30 jaar. Bezoek onze website http://www.evancomkatwijk.nl/.

De Boei

Weer zijn er zoveel jonge mensen,

Met zoveel vragen, zoveel wensen.

Zij gaven hun vakantie inhoud

Ze deden het voor hem, voor haar.

Maar bovenal voor Hem die van hen houdt.

Vertelden zo de kinderen van Jezus

dat Hij zoveel van hun houdt.

Dat Hij als kleine baby onder ons kwam wonen.

En zo een ieder tegemoet wil komen.

Het spel, het zingen, het verbonden zijn

was ook dit jaar weer goed en fijn.

Weer vlogen deze mooie weken voorbij.

Zegen voor zoveel en ook voor mij.

Een team onder Gods warme deken.

Zo is deze tijd verstreken

Dabar 2008 Katwijk

Een gedicht uit de bundel "Verlangen" van Henny Stolk.

Een trouwe bezoekster van onze teams, die meer dan 40 jaar op de camping verbleef.