Evangelisatie commissie Katwijk aan Zee

'Evancom Katwijk' staat voor "Evangelisatiecommissie Katwijk aan Zee"en valt onder de Hervormde Gemeente van Katwijk aan Zee. De Evangelisatiecommissie Katwijk aan Zee bestaat uit twee subcommissies. De ZAZ commissie, welke de zomeravondzang avonden organiseert en de camping commissie, welke zorg draagt voor het Dabarwerk op de recreatie centrums (campings) van Katwijk aan Zee.

Kerstsamenkomst met Jubilate in de Nieuwe Kerk van Katwijk

De Evangelisatiecommissie van de Hervormde Gemeente van Katwijk aan Zee organiseert op D.V. maandag 24 december 2018 een samenkomst in de Nieuwe Kerk aan de Voorstraat, ter voorbereiding op het Kerstfeest. Het thema is:

Het Kind en Zijn Vader

De meditatie wordt verzorgd door ds.J. Geene, Hervormd predikant te Katwijk aan zee en voorzitter van de commissie. Dhr. E.J. Bergman, coördinator zomeravondzang, verzorgt de liturgie. Muzikalemedewerking: Arjan Wolfswinkel op het Van den Heuvelorgel; het Katwijks Christelijk mannenkoor Jubilate o.l.v. Arthur Postma en de sopraan Jacomina van der Plas-Vooijs.

De aanvang is om 20.00 uur, maar vanaf kwart voor acht worden er kerstliederen gezongen. De Kerkdeuren gaan om 19.00 uur open. Allen van harte welkom

Komt allen tezamen, jubelend van vreugde!

De Boei

Weer zijn er zoveel jonge mensen,

Met zoveel vragen, zoveel wensen.

Zij gaven hun vakantie inhoud

Ze deden het voor hem, voor haar.

Maar bovenal voor Hem die van hen houdt.

Vertelden zo de kinderen van Jezus

dat Hij zoveel van hun houdt.

Dat Hij als kleine baby onder ons kwam wonen.

En zo een ieder tegemoet wil komen.

Het spel, het zingen, het verbonden zijn

was ook dit jaar weer goed en fijn.

Weer vlogen deze mooie weken voorbij.

Zegen voor zoveel en ook voor mij.

Een team onder Gods warme deken.

Zo is deze tijd verstreken

Dabar 2008 Katwijk

Een gedicht uit de bundel "Verlangen" van Henny Stolk.

Een trouwe bezoekster van onze teams, die meer dan 40 jaar op de camping verbleef.