De Zondagschool gaat weer van start

Mosterdzaadje
Datum:
Groep:

Een gezegend nieuw jaar toegewenst allemaal. We mogen terugkijken op een mooie kerstviering met elkaar op 2e Kerstdag. “Een mooier geschenk ken ik niet” hebben we gezongen die ochtend. Dit was ook het thema van de viering. “Hoe ik ook denk, hoe ik ook denk…” zongen we de regel daarvoor. Hebben jullie er nog over nagedacht, of God een nog mooier geschenk had kunnen geven? Nee toch! Zijn eigen Zoon. Hij kwam naar de aarde voor ons allemaal. Hij arm, wij mogen rijk worden. Van kribbe naar kruis, de weg die Jezus is gegaan voor ons. Zo zullen de verhalen binnenkort verteld worden: van Kerst naar Pasen.

D.V. zondag 12 januari zal de zondagsschool weer starten om 14:00. En we hopen met jullie. Kijk op http://www.zondagsschoolkatwijk.nl voor meer informatie.

Vergeet je werkboekje niet mee te nemen, de eerste verhalen staan daar nog in.

Tot zondag.

De meesters en juffen.