De zondagsschool begint weer!!!!

Zondagsschool

Hartelijk welkom op zondagsschool “Het Mosterdzaadje”.

Hallo jongens en meiden,

Ook zo genoten van je vakantie? Misschien wel verwonderd over de mooie natuur met haar prachtige kleuren en indrukwekkende vergezichten. Daarvoor hoef je niet op 3000 meter hoogte te staan hoor. Dat kan dicht bij huis ook. Want wat kan je stil worden als je zo’n mooie rood/oranje zonsondergang ziet hier op strand. Of  je kijkt in het donker naar de lucht en ziet duizenden sterren, die soms nog groter zijn dan de zon. Ook al ben je groot, wat voel je je dan klein. Maar wat als je dan kijkt naar de Schepper van al dat moois. (Dat geloof je toch wel, dat alles door God gemaakt is?) Dat maakt je nog kleiner, nietig. Maar Die grote almachtige God heeft jou op het oog. En Hij weet alles van jou. Want de HEERE heeft ook jou gemaakt. En Hij wil dat je van Hem houdt, met heel je hart. Vanuit jezelf wil je dat helemaal niet. Hoe komt dat toch? Het ging al mis bij de eerst geschapen mensen. Maar…God voert Zijn plan uit. Hij wil redden en nieuw maken door Zijn Zoon Jezus Christus.

Dit staat in het 1e Bijbelboek Genesis. Op de zondagsschool wordt hier de komende tijd uit verteld, mee gewerkt, over gezongen en samen gepraat. Kom je ook? Zo de HEERE wil starten we weer op zondag 8 september om 14:00 op een van de zeven afdelingen.

We zien je heel graag komen!
Groeten van de meesters en juffen

De afdelingen waar de Zondagsschool gehouden wordt zijn:
Het Anker, Farelschool, Oranjeschool, Ichthuskerk, Ds R.P.A. Rutgerschool, Triumfatorkerk, Pnielkerk en Rehobothschool. Voor verdere gegevens kun je op Afdelingen klikken