Hartelijk welkom op zondagsschool “Het Mosterdzaadje”

Zondagsschool
Datum:
Groep:

Hallo kinderen, goede vakantie gehad? Misschien ver weg geweest naar een warm land. Of lekker thuis gebleven. Nederland was deze zomer trouwens ook een warm land.

Lekker vrij geweest en fijn gespeeld met broer of zus. Of vinden zij heel andere dingen leuk dan jij? Dat kan, in een gezin kunnen kinderen heel anders zijn. En niet op elkaar lijken. Weet je wie dat ook hadden? De 2 zoons van Izak…juist, Jakob en Ezau: Twee broers, een tweeling, maar toch heel verschillend, van binnen en van buiten. Over dat Bijbelverhaal hopen we zondag te vertellen. Dat de tweeling werd geboren. Hoe de HEERE Izak zegende. En dat de mensen zagen dat de HEERE met hem was. Dat is mooi. Bid maar om Gods zegen.

Dus, van de schoolbanken ook weer in de zondagsschoolbanken. We starten op D.V. zondag 2 september om 14:00. Kom jij ook? Vanaf 5 jaar ben je van harte welkom. Kijk op de site voor meer info: www.zondagsschoolkatwijk.nl.

En natuurlijk mag je iemand meenemen. Tot zondag!

Groeten van meesters en juffen