Nieuwsarchief van September 2019

Nieuwsbericht

Papegaai

3 September 2019 - 6:37pm

Voor zo’n kleurige napratende vogel een mooie naam. Maar je zal zelf maar voor papegaai uitgemaakt worden. Ik waag het er op. Nee, niet kwetsend bedoeld! Wil jij een papegaai worden? Wil je belijdenis van het geloof afleggen? Dan word je een na – prater.

Lees meer
Nieuwsbericht

Gemeentemiddag

5 September 2019 - 6:54pm

Beste allemaal,

 

De vakanties zitten er weer op. Het werk en school wachten weer. Maar er starten nog meer dingen op. Bijvoorbeeld ook een nieuw seizoen kerkenwerk.

 

Lees meer
Nieuwsbericht

Bestelbon

11 September 2019 - 7:01pm

Eerst lees je de folder. Aantrekkelijk uiterlijk, met foto’s en tekst. Heldere kleuren, helder verhaal. Je wordt lekker gemaakt. Daar zou ik weleens iets van willen hebben…Dat kan! Achterop staat het internetadres. Daar kan ik mijn naam, adres, telefoonnummer en – niet te vergeten – mijn banknummer invullen.

Lees meer
Nieuwsbericht

Openbare belijdenis

11 September 2019 - 7:12pm

Oók dit winterseizoen is het weer mogelijk om de belijdeniscatechese te volgen. Deze catechese loopt uit op de mogelijkheid om belijdenis van het geloof af te leggen. Maar, voor alle duidelijkheid, dat is niet verplicht. M.a.w. als je nog heel veel vragen hebt, veel twijfels, laat dat geen verhindering zijn om te komen. Mocht u/jij vragen hebben, mail of bel dan even.

Lees meer
Nieuwsbericht

Wijkgids

11 September 2019 - 7:18pm

De afgelopen week is de wijkgids van het nieuwe winterseizoen verspreid. Als het goed is hebt u hem ontvangen. Mocht dat niet het geval zijn, of woont u buiten de wijk en stelt u het op prijs de wijkgids 2019/2020 te ontvangen, neem dan contact op met de scriba van de kerkenraad Bram Barnhoorn, tel. 4025985. (email: scribasion@gmail.com).

Lees meer
Nieuwsbericht

Meten met elastiek

16 September 2019 - 7:37pm

Zo doe je dat in het leven. Je hebt best je waarden en normen, maar die zijn niet absoluut, die kan je altijd nog een beetje oprekken. En niets menselijks is ons vreemd in de kerk, dus het verbaast niet dat ook bij ons veel met elastiek gemeten wordt. Zelfs als je de Bijbel hanteert. Die is zo ‘rekbaar’ dat alles er inpast.

Lees meer