Nieuwsarchief van Mei 2019

Nieuwsbericht

Jezus leeft in mij

1 Mei 2019 - 6:56pm

In een oud kerkje stond een beroemd orgel. De organist speelde echter miserabel. Hij martelde het mooie orgel. Eens zat er een beroemde organist in de kerk. Hij hoorde gelijk hoe zeldzaam goed het orgel was, maar ook hoe jammerlijk het bespeeld werd. Hij kon het op den duur niet meer uithouden en sloop naar boven. Hij klopte de organist om z’n schouder en zei: mag ik eens?!

Lees meer
Nieuwsbericht

Kerkenraad

1 Mei 2019 - 7:03pm

Zoals gemeld krijgen we 4 vacatures in de kerkenraad. We moeten op zoek naar twee sectie ouderlingen, een jeugdouderling en een ouderling – kerkrentmeester.

Inmiddels hebben we de benoemingsbrief voor jeugdouderling gebracht bij Sander, Sluisweg.

Lees meer
Nieuwsbericht

Prijs

8 Mei 2019 - 8:28pm

Vrede heeft een prijs. Wie afgelopen zaterdag voor de televisie zat en het gebeuren op de Dam heeft gevolgd, die kon niet ander dan even stil worden. Twee minuten maar. Om je even te realiseren: dat ik in vrijheid leef, dat heeft een prijs gekost. Een hoge prijs. Namen van geliefden, bekenden, gaan door vele hoofden. Ze zijn niet meer, gevallen voor het Vaderland.

Lees meer
Nieuwsbericht

Examens

8 Mei 2019 - 8:34pm

Deze week beginnen de examens van het middelbaar onderwijs. We wensen onze jongeren heel veel sterkte toe. Wij bidden voor jullie tijdens de erediensten en jullie mogen ook zelf om rust en vertrouwen bidden! Gods zegen toegewenst!

Lees meer
Nieuwsbericht

Dambreuk

13 Mei 2019 - 7:26pm

Een dam, ingeklemd tussen de bergen. Erachter een stuwmeer, gevuld met vele kubieke meters water. Ze dachten dat hij sterk genoeg was. De knapste koppen hadden alles berekend. Niets was over het hoofd gezien. En toch barstte de dam. Toch brak het water er doorheen, om met grote kracht het land te overstromen. Een constructiefout, een aanslag door een actiegroep, ze verzonnen van alles.

Lees meer
Nieuwsbericht

Examens

13 Mei 2019 - 7:33pm

Ook in de komende week wensen we onze jongeren heel veel sterkte toe bij hun examens. Wij bidden voor jullie tijdens de erediensten en jullie mogen ook zelf om rust en vertrouwen bidden! Gods zegen toegewenst!

Lees meer