Gemeentedag

Nieuwsbericht
Datum:
Groep:

Aanmelden kan vanaf nu!

 

Op D.V. zaterdag 15 september 2018 is opnieuw de Sion Gemeentemiddag. Met weer een afwisselend programma voor jong en oud met o.a. een quiz, een sportieve activiteit voor jong en oud en natuurlijk is er ook iets leuks voor de kleinste kinderen. We sluiten met elkaar af met een heerlijke BBQ!  

Aanmelden kan vanaf nu: siongemeentemiddag@gmail.com (Wilma van Duijvenvoorde) of via 071-40 19193 / 06-45754615 (Astrid Guijt). De kosten zijn p.p.: 12, 50 euro (volwassenen) en 2, 50 euro (kinderen). 

Wij zien er weer naar uit, en hopelijk bent u en ben jij er ook weer bij!

OPROEP: We zoeken nog mensen die ons willen helpen met het organiseren van een kinderactiviteit. Zin om mee te helpen? Meld je aan via bovenstaand mailadres of telefoonnummer?

Datum & locatie: zaterdag 15 september, 15.00 – 19.30 uur, Ichthuskerk