Post

Nieuwsbericht
Datum:
Groep:

Langs de deuren loopt de postbode. Stapels kaarten, brieven, folders in zijn hand. Hij kijkt op de envelop….dan naar het huisnummer. Ja, post voor dit adres. En hij steekt het door de brievenbus.

Achter die brievenbus rennen twee kleine voetjes naar de deur. Verheugd pakken twee kleine kinderhandjes het stapeltje post. En trots brengt het kind de post naar mama. Mama, kijke pos! Glunderend worden kaarten en brieven omhoog gestoken.

De postbode is ondertussen alweer een paar deuren verder. Hij weet wat er achter die deur wacht…en hij kijkt naar de post voor dat adres. Een folder, een vakantiekaart en een rekening. Eerst die folder maar, denkt hij. Voorzichtig doet hij de klep van de brievenbus omhoog en steekt dan vlug de folder naar binnen…

Achter die deur rennen vier voeten wild naar de deur. Een woest gegrom is hoorbaar en dan het scheuren van het papier. De postbode weet dat de kust nu veilig is en steekt de rest van de post naar binnen…

De post van God is het mooiste en rijkste nieuws dat u ooit zult kunnen ontvangen. God laat het bij u bezorgen. Hoe zal het gaan, aan de andere kant van de ’brievenbus’…..