Valentijnsdag

Nieuwsbericht
Datum:
Groep:

Ik hou van jou…..maar ik zeg lekker niet wie ik ben. Ik stuur je een kaart, of als ik je erg graag mag, een bos bloemen. En als je dat afgezaagd vindt, dan zijn er nog wel een paar mogelijke cadeaus te bedenken. Maar wie ik ben blijft een geheim. Soms een echt geheim, soms helemaal niet geheim. Al dan niet gespeelde verrassing voor een teken van liefde. Ik weet dat je de brievenbus of mij in de gaten houdt. Je verwacht iets te krijgen, vandaag.

Ik hou van jou….maar Wie Ik ben blijft geen geheim! Tenzij jij daar zelf voor kiest. Ik maak Me aan je bekend. Ik zeg wél Wie ik ben. Ik stuur je geen kaart. Ik stuur je Mijn Woord. Zodat je kennis met Mij kunt maken. Zodat Mijn liefde duidelijk wordt en door jou beantwoord zal worden. En, omdat Ik je heel erg graag mag, stuur Ik je Mijn Zoon. En met Hem zijn er nog wel een paar mogelijke geschenken te bedenken, die vind je dan wel in Mijn Woord. Geschenken, uit liefde gegeven, altijd mooi, hartelijk, verrassend en Geest- elijk. Ik hou namelijk van jou. Niet alleen vandaag, de 14e februari, maar altijd….eeuwig.

Hopelijk kijk je vol verlangen uit naar Mijn bewijs van liefde. Hopelijk hou je Mij in de gaten. Je mág namelijk iets verwachten. Iemand verwachten.