Nieuwsarchief van Januari 2018

Nieuwsbericht

Het lampje brandt

8 Januari 2018 - 7:48pm

U weet dat misschien niet, maar iedereen heeft hier een eigen plaats! Enne….u zit op mijn plaats! Dat soort zinnetjes kon je vroeger in de kerk nogal eens horen. Soms op een nette manier. Soms op een botte manier. De zitplaatsen werden verhuurd. Wie geen eigen plaats had, die moest voor de dienst soms enige tijd wachten. In het gangpad. In de hal.

Lees meer
Nieuwsbericht

Actie Kerkbalans

8 Januari 2018 - 8:18pm

We hebben nog steeds heel wat lopers nodig voor de Actie Kerkbalans. Dus bij deze het beroep op vrijwilligers / gemeenteleden om je aan te melden als loper voor deze actie. Vele handen maak het werk immers lichter.

De belangrijkste data met betrekking tot de Actie Kerkbalans 2018 zijn:

Lees meer
Nieuwsbericht

Mist

17 Januari 2018 - 7:28pm

In het hele land komt plaatselijk dichte tot zeer dichte mist voor. Een zakelijke stem klinkt door de radio. Het wordt je even heel nuchter verteld. Maar die nuchterheid slaat om in onzekerheid als je de weg op moet. Zo is het mooi helder en zo zit je midden in een mistbank. De volgende 50 meter kun je niet eens zien, terwijl ze met net zoveel kilometer per uur op je afkomen.

Lees meer
Nieuwsbericht

Actie kerkbalans

17 Januari 2018 - 7:36pm

De komende twee weken zal de actie kerkbalans 2018 worden gehouden. Dat wil zeggen: een ambtsdrager/een gemeentelid zal u een enveloppe met invulformulier overhandigen en dat na een weekje ophalen. Op dat invulformulier kan u toezeggen wat u dit jaar hoopt te geven voor de instandhouding van het kerkenwerk.

Lees meer