Nieuwsarchief van September 2017

Nieuwsbericht

Aantrekkelijk voor wie?!

4 September 2017 - 8:33pm

Voor wie wil een bruid er op de trouwdag stralend uitzien? Voor de daggasten? Voor degenen die naar de receptie/het feest komen? Natuurlijk vindt ze het fijn als zij haar mooi vinden. Stel nou dat al de gasten haar een compliment zouden geven. Je bent een prachtige bruid. Je ziet er schitterend uit. En stel nou dat haar bruidegom haar zou bekritiseren. Je bent niet om aan te zien.

Lees meer
Nieuwsbericht

Wijkgids

4 September 2017 - 8:45pm

Als het goed is, ontvangen gemeenteleden in de wijk Sion en degenen die zich met Sion verbonden voelen, deze week de nieuwe wijkgids 2017/2018 in de brievenbus. Laat het vooral een uitnodiging en een aansporing zijn om ook aan de doordeweekse activiteiten  deel te nemen! Mocht u geen wijkgids hebben gehad, of wilt u er gewoon graag eentje hebben, dan kunt u contact opnemen met onze scri

Lees meer
Nieuwsbericht

Geschoold

12 September 2017 - 7:53pm

Als ouders vind je het belangrijk dat je kind een goede opleiding krijgt. Daarom stuur je het naar school. Oké, als kind vind je dat niet altijd leuk. Je leert er toch niks (vind jij!) en je kunt er ook niet lekker uitslapen. Toch: naar school, want het gaat om je toekomst! Vader en moeder betalen schoolgeld, kopen boeken, een tas, agenda en nog veel meer schoolspullen.

Lees meer
Nieuwsbericht

Knieën

18 September 2017 - 7:15pm

Wij hebben het als het ware in onze knieën om er iets aan te doen. Dát zei ds. Andrew Murray, rond 1990 op een predikantenconferentie. Het ging over de vraag: waarom gaan er steeds minder mensen naar de kerk? Het bleek dat de meeste van de aanwezige dominees (!) tussen de 5 en de 10 minuten tijd namen voor een dagelijks biddend contact met de Heere.

Lees meer
Nieuwsbericht

Gemeentedag

18 September 2017 - 8:59pm

We mogen met dankbaarheid terugzien op de gemeentedag. Dank in de richting van onze goede God: ondanks de weersverwachtingen zijn we niet beschaamd uitgekomen! Dank in de richting van het kostersechtpaar van de Ichthuskerk: niets was hen teveel! Dank in de richting van de organiserende commissie: het was een goed georganiseerde dag met voor elk wat wils.

Lees meer