Overlast reeën op Begraafplaats Duinrust

Ree
Datum:
Groep:

Overlast reeën op Begraafplaats Duinrust

Helaas is er afgelopen periode af en toe overlast van reeën op de begraafplaats. Wij doen er alles aan om de reeën van onze begraafplaats te weren, uiteraard zonder daarmee de reeën te schaden. 
 
Wat doen wij:

Aan de Parklaanzijde is er een hogere afrastering gerealiseerd en de overige hekken worden regelmatig gecontroleerd en gerepareerd waar nodig. De hoofdingang, maar ook de ingang aan Nachtegaallaan wordt ’s avonds afgesloten. Wanneer er ’s avonds toch reeën op de begraafplaats zijn dan worden deze verjaagd.
 
Wat kunt u doen:

Vooral violen en rozen zijn erg geliefd bij herten en reeën. In de bijlage hiernaast treft u een overzicht van beplanting die de herten en reeën minder graag lusten. Wellicht kunt u hier - bij de keuze voor planten en bloemen - rekening mee houden.