Nieuwsarchief van Januari 2018

Pniëlkerk

Weekbericht 2018-02

8 Januari 2018 - 8:10pm
Onze zieken

We denken Annemarie van Rijn. Mevr. van Dijk, in de Hospice in Salem. Broeder Jan van der Boon die tijdelijk in de Parlevliet verblijft. Carin Bouwman - Star mocht na een operatie van 4, 5 uur weer uit de narcose bijkomenen zal nu lange tijd nodig hebben weer te herstellen. Mevr.

Lees meer
Pniëlkerk

Weekbericht 2018-03

15 Januari 2018 - 9:31pm
Onze zieken

Annemarievan Rijn, Oosterhof 6 ligt op haar uiterste. Haar vertrouwen is op de Heere. Mevr.van Dijk, ging van de Hospice weer naar haar kamer in Salem. Dhr. G. C. vanDuijn werd opgenomen in het ziekenhuis en keerdeinmiddels weer terug naar huis. Hij wacht nog op een operatie. Wedenken aan alle zieken. Ook zij die hier niet genoemd (willen) worden.

Lees meer