4YOUth op zondag 10 november

4YOUth - jongerendienst
Wat zeggen anderen over jou? Je gaat naar de kerk, je gelooft wel, maar anderen vinden het soms maar onbegrijpelijk, vinden die christenen schijnheilig en weinig verdraagzaam en vooral uit de tijd. Best lastig om dan toch te zeggen dat je in God gelooft. En ja, geloof je ook wel écht? Je hebt net zo goed je twijfels en je vragen, soms weet je het ook allemaal niet. En soms doe je ook dingen die niet bij God passen, dat weet je best. Wat zeggen anderen over je? Niemand wil dat ze over je kletsen, je uitlachen of wat dan ook.
We zoeken houvast. We zoeken handvatten die ons helpen om te geloven, om te laten zien dat we geloven. We willen luisteren. Wat zegt God over je?!
Je bent welkom zondagavond 10 november 18 uur in de Ichthuskerk. Lekker zingen met About Three, samen luisteren en bidden. Laten we er een mooie dienst van maken, waar je blij van wordt…. Waar God blij van wordt!
NIEUW! A.s. zondag zal er voor het eerst een doventolk aanwezig zijn bij de 4YOUth dienst. Ben je van plan te komen en gebruik willen maken van de doventolk, stuur ons dan een PB bericht op Facebook of emailbericht (4youthkatwijk@gmail.com) en wij reserveren een plekje voor je. Ken je iemand met een auditieve beperking, wijs ze op deze mogelijkheid. Iedereen mag welkom zijn in Gods huis!