Pepweek 2018 van start: 'Open je ogen!'

Pepweek 2018:'Open je ogen!'

Een week van activiteiten voor jong en oud

Op zaterdag 3 februari is de Pepweek 2018 gestart. Midden in het winterseizoen is er een week volop activiteiten voor jong en oud. De Pepweek wordt jaarlijks georganiseerd door de Confessionele Jeugdraad (CJR) van de Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee en het CJV/YMCA Katwijk. Doe jij/doet u ook weer mee?!

Kijk voor foto's van de Pepweek op onze Facebookpagina

De Pepweek heeft als thema: ‘Open je ogen!’ Open je ogen… voor God, gelovigen om je heen en de wereld waarin je leeft. Wat zie je dan? Hierover denken we na tijdens de verschillende activiteiten deze week.

Zaterdag 3 februari – Volleybaltoernooi (Sporthal Rijnsoever, vanaf 19.00 uur)
Het sportieve toernooi van het jaar! Teams kunnen zich tot 20 januari aanmelden via fruwaard@casema.nl. Doe jij ook mee? En natuurlijk kunnen de teams ook aanmoediging gebruiken!

Zaterdag 3 februari – Zwemfestijn CJV/YMCA Katwijk (Aquamar, 19.00- 21.00 uur)
Ook dit jaar organiseert CJV/YMCA Katwijk weer het spetterende zwemfestijn. De kosten zijn maar 1 euro per kind. Let op: een zwemdiploma is verplicht!

Zondag 4 februari – 4YOUth (Ichthuskerk, 18.00 uur)
Een speciale dienst voor en door jongeren, met als thema ‘Gods leiding in je leven’. Dominee Heikoop denkt hier met ons over na, en muzikale begeleiding is er van de band ‘Fragile’.

Dinsdag 6 februari – Taarten bakken voor de Voedselbank (Banketbakkerij Krijn Verdoes, 19.00 uur)
Elk jaar zetten veel kinderen zich een avond in om de mooiste appeltaarten voor de klanten van de voedselbank te maken. Handigheid met taarten bakken is niet nodig, wel een boel enthousiasme! Ben tussen de 8 of 12 jaar? Meld je dan aan via:  jongerendiaconaatkatwijk@gmail.com.

Woensdag 7 februari – Kindermiddag (Ichthuskerk, 14.00 uur)
Natuurlijk is er weer een middag speciaal voor kinderen in de Pepweek: alle kids zijn welkom voor een voorstelling van Theater De Regenboog en een bingo! Kosten: 1 euro per kind.

Woensdag 7 februari – Fifa toernooi (Ichthuskerk, 19.00 uur)
Houd je van Fifa en gamen, en ben je 12 jaar of ouder? Kom dan op woensdag 7 februari om 19.00 uur naar de Ichthuskerk, en doe mee met het Fifa toernooi! Aanmelden kan via jongerendiaconaatkatwijk@gmail.com.

Vrijdag 9 februari – Ladies Night (Ichthuskerk, 19.00 uur)
Tijdens de Pepweek wordt er weer een creatieve Ladiesnight georganiseerd. Een avond waar we creatief aan de slag gaan maar elkaar ook ontmoeten, in gesprek mogen gaan en gaan genieten van een high tea! De kosten zijn 10 euro p.p. en aanmelden kan via: pepweekladiesnight@gmail.com.

Vrijdag 9 februari – Escape Room (Maranathacentrum,  16.30-17.30 & 19.00-20.00 uur)
Ook dit jaar is er een echte Escaperoom in de Pepweek!  Doe mee en kraak die code!
Inschrijven kan via de facebookpagina ‘Sion Youth Katwijk’. Er zijn twee rondes (16.30-17.30 & 19.00-20.00 uur): bij inschrijving geef je het tijdstip van je voorkeur op.

Zaterdag 10 februari – Praiseavond ‘Heart of Worship’(Tripodia, 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur)
Jan van Gils Audio en Baptistengemeente Katwijk organiseren een grote praiseavond in Tripodia: ‘Heart of Worship’. Dit valt precies in de Pepweek, daarom nodigen we julie hier graag voor uit! Met medewerking van: de Bethelband, Kees de Vreugd & band, Marc van Starkenburg & band en Xalt. Samen met muziek en zang mogen we God groot maken!

Zondag 11 februari – Gezinsdienst (Maranathacentrum, 10.00 uur)

We sluiten de Pepweek in de kerk af met een speciale gezinsdienst, onder leiding van dominee Wijnhorst en met medewerking van jongerenkoor Dvoted. Dit pas opgerichte koor - ontstaan uit de Romans Twelve Kids - zal enkele bekende liederen met ons zingen. En... we blikken in deze speciale dienst natuurlijk terug op de activiteiten in de Pepweek!

Meer informatie
Meer informati over de Pepweek is te vinden op www.hgkatwijk.nl/cjr en via Facebook: www.facebook.com/Pepweek. In de loop van deze week volgen ook foto's!