Actiedag Bethel wijk

Pnielkerk3

Wijkgemeente Bethel organiseert weer een actiedag.

Dit zal plaatsvinden op zaterdag 15 september bij de Pniëlkerk.

Iedereen is welkom van 10.00 tot 15.00 uur.

Het wordt een dag van allerlei activiteiten in en om de Pniëlkerk en de opbrengst van deze activiteiten is bestemd voor goede doelen.

Buiten zijn er verkoopkramen van gebakken vis, haring en patat, bloemen, oude en nieuwe spullen en ook staat er een infokraam namens de Bethelwijk. Voor de kinderen staat er een overdekte springkussen.

Binnen in de kerk is er korenzang met medewerking van het Pniëldameskoor en mannenzanggroep SION.

Er is een boekentafel, een verkooppunt van Aquarellen en in de grote zaal is ook het rad van fortuin aanwezig met leuke prijzen en hier kunt u ook een kopje koffie, thee of frisdrank met wat lekkers erbij nuttigen.  Zoals u kunt lezen is er van alles te zien en te doen en daarom komt allen met familie en vrienden naar deze actiedag van de Bethelwijk op zaterdag 15 september!

Organisatieteam Bethelwijk.