Nieuwsarchief van Augustus 2018

Van den Heuvel orgel

Populair Lunch- en Toeristenconcert met Sjaak van Duijn in de Nieuwe Kerk

2 Augustus 2018 - 7:01pm

Op zaterdag 4 augustus, aanvang 12:30 uur, verzorgt de Katwijkse organist en orgelpedagoog, Sjaak van Duijn, het vijfde orgelconcert van de internationale orgelserie, georganiseerd door Stichting Orgelcomité Nieuwe Kerk Katwijk aan Zee.

Lees meer
Nieuwe Kerk orgerl

Populaire Orgelbespeling met Marco den Toom in de Nieuwe Kerk

21 Augustus 2018 - 9:08pm

Op zaterdag 25 augustus, aanvang 19:30 uur, verzorgt de co-titularis van het Van den Heuvel-orgel, het zesde orgelconcert van de internationale orgelserie, georganiseerd door Stichting Orgelcomité Nieuwe Kerk Katwijk aan Zee.

Lees meer
Jaap van Rijn

Samenzang van 7 september 19.00 uur Nieuwe kerk Katwijk aan Zee. Kaarten niet nodig, gratis entree

31 Augustus 2018 - 10:40pm

Stichting Jacob, roep alle mannen, vrouwen en kinderen op, om a.s. vrijdag 7 september, aanvang 19.00 uur tot uiterlijk 21.00 uur te komen zingen  in de Nieuwe kerk, Het is een mooi programma met prachtige liederen zoals Psalmen, Gezangen en geestelijke liederen. Met als thema: ‘GOD IS EEN TOEVLUCHT VOOR DE ZIJNEN’.

Lees meer