26 mei: Sons of Korah in Nieuwe kerk

Sons of korah
Datum:
Groep:

Sons of Korah keert voor de 4e keer terug naar de plek die we inmiddels toch wel hun thuisbasis in Nederland kunnen noemen: de Nieuwe Kerk in Katwijk. Sons of Korah is een uniek muzikaal project. De Australische band speelt alleen psalmen en weet op geheel eigen wijze de sfeer van de eeuwen oude liederen in muziek te vangen.
Met de psalmen als decor nemen ze je mee op een reis van de laatste pagina’s uit de bijbel tot de lofzang op de vernieuwde aarde. Het laatste hoofdstuk van de geschiedenis waarin Gods kracht voor iedereen zichtbaar wordt. De voorgelezen Bijbelteksten worden omlijst met psalmen die dezelfde boodschap brengen: Gods uiteindelijke overwinning en het aanbreken van een nieuw begin… The Break of Day.

Kijk voor meer informatie en voor tickets op: https://www.truetickets.nl/e/11681/sons-of-korah-the-break-of-day-katwijk