D.V. 20 april 2018: Mannenzangavond met Mannenzangbuffet

Het Anker

Op D.V . vrijdag 20 april 2018  wordt weer een mannenzangavond gehouden in de Nieuwe kerk.  In zalencentrum “Het Anker”, tegenover de Nieuwe Kerk, bieden wij de zangers en bezoekers niet alleen de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te gebruiken, maar serveren wij ook een warm en koud ‘Mannenzangbuffet’ voor u.

PROEF nu ook de sfeer van de mannenzangavond

Eet mee in Het Anker (t.o. de Nieuwe Kerk) en PROEF nu ook de sfeer van de mannenzangavond  op vrijdag 20 april 2018

Wij hebben een heerlijk buffet voor u samengesteld, en dat voor maar € 17, 50 p.p.

Het Buffet bestaat uit:

#          Zalmsalade, krabsalade, rundvleessalade
#          Gerookte zalmfilet, makreelfilet, haringfilet, bokkingfilet
#          Brado
#          Gegrilde rosbief
#          Fricandeau
#          Ham
#          Broodjes, kruidenboter, sauzen
#          Rijk gevulde nasi
#          Saté in pindasaus
#          Frites

Het buffet staat klaar voor u vanaf 17.00 uur tot 19:00 uur.
Vooraf reserveren is wel gewenst! Er zijn geen kosten verbonden aan de reservering.
Voor het reserveren stuurt u een e-mail naar kc-het-anker@planet.nl  met de gegevens van uw contactpersoon, adres, woonplaats, telefoonnummer en het aantal personen die komen eten en  hoe laat  u ongeveer  arriveert.