Nieuwsarchief van Maart 2018

moederdochterdag

Moeder Dochterdag Katwijk 13 + 14 april 2018 in het Anker, thema Free + Joy = Enjoy

8 Maart 2018 - 5:07pm

Lieve moeders en dochters . Opnieuw een moeder dochterdag. Maar dit maal anders……! We hebben ditmaal voor 2 dagdelen gekozen.

Lees meer
Mannenzangbuffet

Mannenzangavond met Mannenzangbuffet

15 Maart 2018 - 5:58pm

Op D.V . vrijdag 20 april 2018  wordt weer een mannenzangavond gehouden in de Nieuwe kerk.  In zalencentrum “Het Anker”, tegenover de Nieuwe Kerk, bieden wij de zangers en bezoekers niet alleen de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te gebruiken, maar serveren wij ook een warm en koud ‘Mannenzangbuffet’ voor u.

Lees meer
stille_week

Stille Week in de Oude Kerk van maandag tot en met zaterdag

26 Maart 2018 - 4:29pm

Voor het veertiende achtereenvolgende jaar staan de deuren van de Oude Kerk in de dagen van de week vóór Pasen van maandag tot en met zaterdag open. Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag is er een bijeenkomst, ’s avonds van half acht tot acht uur.

Lees meer
Nieuwe Kerk

Improvisatieconcert Marco den Toom en de Zandkunstenaar in Katwijkse Nieuwe Kerk

26 Maart 2018 - 10:05pm

Op Tweede Paasdag, maandag 2 april, aanvang 19:30 uur, verzorgen Marco den Toom en Gert van der Vijver het eerste orgelconcert van dit kalenderjaar, georganiseerd door Stichting Orgelcomité Nieuwe Kerk Katwijk aan Zee.

Lees meer
Expectation

"The Expectation" dit jaar wéér in Katwijk!

27 Maart 2018 - 6:38pm

Muziek mozaïek “The Expectation” is een multimediaconcert over het lijden, het sterven en de opstanding van Jezus Christus. Dit project is tot stand gekomen door de samenwerking tussen kunstschilder Kees Aalbers en componist/evangelist Bert Noteboom.

Lees meer