Nieuwe kerk, ochtenddienst van 16 Februari 2020

Voorganger:
ds. F. Wijnhorst
Wijk:

Voor de dienst zingen we Psalm 116: 11 en 10, voor de complete liturgie zie hiernaast.

We luisteren naar het onderwijs van Jezus wat we vinden in Mattheus 18: 1 – 10. Het thema is: Gods bijzondere aandacht voor de kleintjes. Jezus geeft een waarschuwing: pas op dat u niet één van deze kleinen veracht. En Hij geeft de belofte: hun engelen in de hemelen zien altijd het aangezicht van Mijn Vader. In deze dienst mogen de volgende kinderen het teken van Gods genadeverbond ontvangen: Féline, Vloedstroom ; Norah, Boulevard ; Nicci, Rederijstraat ; Ayden, Prins Hendrikkade ; Julia , Varkevisserstraat ; Efrim , Nieuwstraat en Moos, Zeeweg. Laten we bidden dat we als gemeente en de doopouders en hun familie en vrienden een gezegende eredienst uit Gods hand mogen ontvangen.

Kinderoppas/kindernevendienst. Bij een eredienst zijn de kinderen vanzelf welkom. Maar er is de gelegenheid om de allerkleinsten ( 0 t/m 3 jaar) naar de kinderoppas in Het Anker te brengen De kinderen van 4 t/m 12 kunnen in twee leeftijdsgroepen naar de kindernevendienst in Het Anker.