Nieuwe kerk, ochtenddienst van 10 November 2019

Voorganger:
ds. F. Wijnhorst
Wijk:

Voor de dienst zingen we Weerklank 421 en Weerklank 195. Voor de complete liturgie zie hiernaast.

Welkomstdienst in de Nieuwe Kerk. D.w.z. in onze wijkgemeente is er geflyerd in de hoop dat mensen die niet (meer) naar de kerk komen, weer een stap over de drempel zetten. U/Jij kunt ook zelf actief zijn door iemand uit te nodigen en mee te nemen. We staan stil bij Openbaring 6: 1 – 8. We zien, met Johannes, het ene na het andere paard opdraven. Waar slaat dat op? Waar staan die paarden voor? Wat betekent dit voor ons? Wordt u door die paardenrace angstig of juist verblijd?! Thema: De hemelse paardenrace.

Na de dienst is er voor iedereen (!) gelegenheid elkaar onder genot van koffie/thee in Het Anker te ontmoeten. Zeg even tegen je ouders, kinderen, familie e.d. dat je die morgen wat later op de koffie komt, omdat je eerst naar Het Anker gaat.

Kinderoppas/kindernevendienst Bij een eredienst zijn de kinderen vanzelf welkom. Maar er is de gelegenheid om de allerkleinsten ( 0 t/m 3 jaar) naar de kinderoppas in Het Anker te brengen. De kinderen van 4 t/m 12 kunnen in twee leeftijdsgroepen naar de kindernevendienst in Het Anker.