Nieuwe kerk, ochtenddienst van 17 Februari 2019

Wijk:
Kerkdienst:
  • Bediening Heilige Doop

Voor de dienst zingen we Psalm 100: 3. Voor de complete liturgie zie hiernaast.

In deze dienst mogen vier kinderen het teken van Gods genadeverbond ontvangen: Vieve, Rijnmond; Lisa, Tramstraat; Sanna, Duinstraat en Amber, G. Grobestraat. In deze dienst luisteren we naar Johannes 13. De voetwassing. Jezus geeft een voorbeeld hoe wij met elkaar horen om te gaan. Maar…het is vooral een toonbeeld van Jezus’ liefde voor ons. Het thema van de dienst is: Wie zet de eerste stap?! Laten we bidden dat het een vreugdevolle en inspirerende dienst is voor ons allemaal en voor de doopouders in het bijzonder.

Kinderoppas/kindernevendienst Bij een eredienst zijn de kinderen vanzelf welkom. De kinderen kunnen bij het dopen naar voren komen om het van dichtbij mee te maken. Maar er is de gelegenheid om de allerkleinsten ( 0 t/m 3 jaar) naar de kinderoppas in Het Anker te brengen. De kinderen van 4 t/m 12 kunnen in twee leeftijdsgroepen naar de kindernevendienst in Het Anker.