Nieuwe kerk, ochtenddienst van 11 November 2018

Voorganger:
ds. F. Wijnhorst
Wijk:

Voor de dienst zingen we Gezang 89: 1, 2 en 3. Voor de complete liturgie zie hiernaast.

Een welkomstdienst.  D.w.z. in onze wijkgemeente is er geflyerd in de hoop dat mensen die niet (meer) naar de kerk komen, weer een stap over de drempel zetten. U/Jij kunt ook zelf actief zijn door iemand uit te nodigen en mee te nemen. We staan stil bij Numeri 12: 3. Het thema is: Mozes, de zachtmoedigste van allemaal?! We denken na over vragen als: Is Mozes niet een heel ongelukkig voorbeeld?! Wat is het grote kenmerk van een zachtmoedige? Ben je van jezelf zachtmoedig of kan je het worden? En we ontdekken: Zachtmoedigheid is een partje van de vrucht van de Geest! Zachtmoedigheid kan je vooral leren van Jezus Christus!

Kinderoppas/kindernevendienst Bij een eredienst zijn de kinderen vanzelf welkom. Maar er is de gelegenheid om de allerkleinsten ( 0 t/m 3 jaar) naar de kinderoppas in Het Anker te brengen. De kinderen van 4 t/m 12 kunnen in twee leeftijdsgroepen naar de kindernevendienst in Het Anker.

Koffiedrinken. Omdat het zondag een ‘Welkom in de Nieuwe Kerk’ dienst is, is er na de dienst voor iedereen (!) gelegenheid elkaar onder genot van koffie/thee in Het Anker te ontmoeten. Zeg even tegen je ouders, kinderen, familie e.d. dat je die morgen wat later op de koffie komt, omdat je eerst naar Het Anker gaat.