Ichthuskerk, ochtenddienst van 12 Augustus 2018

Voorganger:
ds. F. Wijnhorst
Wijk:

Voor de dienst zingen we Psalm 65: 1, complete liturgie zie hiernaast.

Nadat het volk Israël door de Schelfzee is getrokken komen ze bij Mara.( Exodus 15: 22 – 27).  Daar is het water niet te drinken. God stelt hen op de proef staat er. Hij stelt Zich uiteindelijk voor als: Ik ben de Heere, uw Heelmeester. Het thema van de verkondiging is: God, dé Huisarts bij uitstek! Graag wens ik iedereen een vreugdevolle zondag toe.

Kinderoppas/kindernevendienst. De kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn zondag van harte welkom bij de kinderoppas in de Ichthuskerk. De kinderen van groep 1 t/m groep 4 zijn vanzelf van harte welkom bij de eredienst. Ze kunnen ook tijdens de dienst naar de kindernevendienst. De oudere kinderen krijgen bij de ingang van de kerk een blad met vragen, puzzels, etc. Ik hoop dat er veel kinderen zullen zijn!