Zondagsschool 'Het Mosterdzaadje'

Zondagsschool “het Mosterdzaadje.

Fijn naar de zondagsschool. Zondagmiddag om 2 uur op één van de afdelingen. Vele kinderen begroeten we daar. En daar mogen natuurlijk meer kinderen bij. Je bent van harte welkom als je nog niet op de zondagsschool zit. Alle kinderen van 5 tot 12 jaar zijn welkom. Dus ook jullie. Wat we daar doen? Samen zingen,  bidden en lezen uit de Bijbel, maar ook luisteren naar mooie Bijbelverhalen. Je krijgt een mooi werkboekje met mooie kleurplaten, puzzels e.d. Je kunt ook punten verdienen voor mooie prijsjes. We doen ook weleens een quiz en luisteren naar een zendingsverhaal.

De afdelingen waar de Zondagsschool gehouden wordt zijn:
Het Anker, Farelschool, Oranjeschool, Ichthuskerk, Ds R.P.A. Rutgerschool, Triumfatorkerk, Pnielkerk en Rehobothschool. Voor verdere gegevens kun je op Afdelingen klikken

Voor verder info kunt u contact met de Zondagsschool opnemen via het secretariaat:

Boerslaan 3 2221TL, Katwijk

Hartelijk welkom op zondagsschool “Het Mosterdzaadje”.

Zondagsschool "Het Mosterdzaadje"

We zijn weer begonnen. Ongeveer 400 kinderen mochten we al verwelkomen. Heel veel bekende gezichten. Een aantal nieuwe. Een aantal nog niet terug gezien. Zouden ze nog komen? We hopen het van harte.

Waar zouden al de andere kinderen van Katwijk zijn? Wat doen zij op zondag tussen 2 en 3 uur? Wat houdt ze bezig? Zomaar wat vragen die bij ons opkomen. We willen de kinderen zo graag vertellen van God de Vader en Zijn Zoon Jezus Christus, Die Zelf heeft gezegd: Laat de kinderen tot Mij komen, en verhindert hen niet;… (Luk.18:16a).

We mogen klaar staan om de Bijbel uit te leggen, te bidden, te zingen, een quiz te doen. Dus hartelijk welkom op een van de 8 afdelingen: Farelschool, Ichthuskerk, K.C. Het Anker, Oranjeschool, Pniëlkerk, Rehobothschool, Ds. R.P.A. Rutgersschool, Triumfatorkerk.

We hopen dat D.V. zondag veel lege plaatsen bezet zullen worden. Tot ziens!

Meesters en juffen