Zondagsschool 'Het Mosterdzaadje'

Zondagsschool “het Mosterdzaadje.

Fijn naar de zondagsschool. Zondagmiddag om 2 uur op één van de afdelingen. Vele kinderen begroeten we daar. En daar mogen natuurlijk meer kinderen bij. Je bent van harte welkom als je nog niet op de zondagsschool zit. Alle kinderen van 5 tot 12 jaar zijn welkom. Dus ook jullie. Wat we daar doen? Samen zingen,  bidden en lezen uit de Bijbel, maar ook luisteren naar mooie Bijbelverhalen. Je krijgt een mooi werkboekje met mooie kleurplaten, puzzels e.d. Je kunt ook punten verdienen voor mooie prijsjes. We doen ook weleens een quiz en luisteren naar een zendingsverhaal.

De afdelingen waar de Zondagsschool gehouden wordt zijn:
Het Anker, Farelschool, Oranjeschool, Ichthuskerk, Ds R.P.A. Rutgerschool, Triumfatorkerk, Pnielkerk en Rehobothschool. Voor verdere gegevens kun je op Afdelingen klikken

Voor verder info kunt u contact met de Zondagsschool opnemen via het secretariaat:

Boerslaan 3 2221TL, Katwijk

Hartelijk welkom op zondagsschool “Het Mosterdzaadje”.

Hoi. We zijn al weer begonnen in het nieuwe jaar op de zondagsschool. Maar je kunt er nog makkelijk bij!! Kom jij ook?

Vanaf 5 jaar ben je van harte welkom.

Wat we daar doen? Luisteren naar een verhaal uit de Bijbel, samen zingen en praten over de Bijbel.

Op de volgende afdelingen staat de deur elke zondag open van 14:00 tot 15:00: Het Anker, Farelschool, Ichthuskerk , Oranjeschool, Pniëlkerk, Rehobothschool, Ds. R.P.A. Rutgersschool en Triumfatorkerk.

Ga eens met een bekende mee, of neem zelf iemand mee. Tot zondag!

Met de vriendelijke groeten van de meesters en juffen.