Zondagsschool 'Het Mosterdzaadje'

Zondagsschool “het Mosterdzaadje.

Fijn naar de zondagsschool. Zondagmiddag om 2 uur op één van de afdelingen. Vele kinderen begroeten we daar. En daar mogen natuurlijk meer kinderen bij. Je bent van harte welkom als je nog niet op de zondagsschool zit. Alle kinderen van 5 tot 12 jaar zijn welkom. Dus ook jullie. Wat we daar doen? Samen zingen,  bidden en lezen uit de Bijbel, maar ook luisteren naar mooie Bijbelverhalen. Je krijgt een mooi werkboekje met mooie kleurplaten, puzzels e.d. Je kunt ook punten verdienen voor mooie prijsjes. We doen ook weleens een quiz en luisteren naar een zendingsverhaal.

De afdelingen waar de Zondagsschool gehouden wordt zijn:
Het Anker, Farelschool, Oranjeschool, Ichthuskerk, Ds R.P.A. Rutgerschool, Triumfatorkerk, Pnielkerk en Rehobothschool. Voor verdere gegevens kun je op Afdelingen klikken

Voor verder info kunt u contact met de Zondagsschool opnemen via het secretariaat:

Boerslaan 3 2221TL, Katwijk

Hartelijk welkom op zondagsschool “Het Mosterdzaadje”.

Let op!! Morgen 4 november is de laatste mogelijkheid om jullie formulier met de keuze van jullie boek in te leveren. Dus niet vergeten!!!!

Bij de nieuwsberichten staan twee berichten over de ouderavond en over de brieven die jullie hebben meegekregen.

Het inschrijfformulier ontvangen we graag voor D.V. 11 november terug.