Gemeenteavond

Donderdag, 14 November 2019 - 20:00 - 21:30
Locatie:
Het Anker

Als spreker hebben we uitgenodigd ds. C.G. Kant, tot vorig jaar als gereformeerd predikant verbonden aan de Vredeskerk, maar nu directeur van Christenen voor Israël Internationaal. Hij zal spreken over “De plaats van Israël in ons christelijk geloof”. Een actueel thema in onze kerken. In het oude en Nieuwe Testament wordt veel gesproken over Israël, maar hoe zit het met het huidige moderne Israël? En wat is de betekenis van Israël in de toekomst? Ds. Kant heeft veel gepubliceerd heeft over de complexe relatie tussen Israël en de christelijke kerk, over antisemitisme en over theologische misvattingen. Op onze wijkavond zal hij op een heldere manier een power-point-presentatie geven over de blijvende betekenis van Israël.

Aanvang: 20.00 uur, ontvangst met koffie of thee vanaf 19.30 uur.

Iedereen weer van harte welkom!