Sion Gemeentemiddag

Sion Gemeentemiddag
Datum:
Zaterdag, 14 September 2019 - 15:00 - 19:30
Locatie:
Ichthuskerk
Groep:

.Met elkaar hopen we dan een mooi startmoment te hebben van weer een nieuw seizoen kerkenwerk. De gemeentemiddag van de wijkgemeente Sion. Het thema van deze dag zal zijn; “ Voetstappen in het zand “.

Er is gelegenheid om samen activiteiten te ondernemen en samen te genieten van een heerlijk koud – en warm buffet. Vanuit de Ichthuskerk kan je actief aan de slag gaan op het strand en/of in de zee. Of je laat je verrassen door met elkaar op de fiets te stappen en er met elkaar op uit gaan. Maar u/jij kunt het ook rustig aan doen. Dan kunt u in de Ichthuskerk uw hersens aan het werk zetten of gezellig met elkaar in gesprek gaan. Ook voor de kleintjes zal er een activiteit zijn. 

Meldt u aan bij

Marjolein van der Plas, 06 14611963
of bij Astrid Guijt, 06 45754615.

U/jij kunt zich ook via het volgende e-mailadres aanmelden: siongemeentemiddag@gmail.com. Geef ook aan met welke activiteit u/jij mee wilt doen. De kosten die verbonden zijn aan deze dag zijn p.p.: € 12, 50 (volwassenen) en € 2, 50 (kinderen).  

Hopelijk bent u en ben jij er ook weer bij 14 september vanaf 15.00 uur in de Ichthuskerk! Wij zien er weer naar uit om u te ontmoeten. U meldt zich toch aan?!!