Bezinningsavond Heilig Avondmaal

heilig avondmaal
Datum:
Woensdag, 4 September 2019 - 20:00 - 21:30
Locatie:
Het Anker
Groep:

We mogen weer toeleven naar een Avondmaalszondag: D.V. zondag 8 september.  In verband daarmee komen we samen om elkaar halverwege de week te ontmoeten. We willen dit seizoen steeds luisteren naar een stukje uit het Avondmaalsformulier. We lezen het altijd in de diensten rondom het Avondmaal, maar begrijpen we ook altijd wat we lezen? De eerste keer staan we stil bij ‘de instelling van het Avondmaal’. Het formulier begint aan de hand van 1 Korinthe 11: 23 – 29 uit te leggen waarom Jezus het heeft ingesteld. Er is gelegenheid om vragen te stellen en ook – vanzelf – om elkaar te ontmoeten rondom de koffie.

We beginnen om 20.00 uur . We eindigen – uiterlijk – om 21.30 uur.

Wie worden er verwacht? Gemeenteleden die ‘gewend’ zijn naar het avondmaal te komen, maar ook gemeenteleden die aarzelingen hebben. Ik reken ook op u/jou!!