Welkom in de Nieuwe Kerk

Zondag, 12 Mei 2019 - 10:00 - 11:30
Locatie:
Nieuwe Kerk

Voor de dienst zingen we Weerklank 454: 1 en 5. Voor de complete liturgie zie hiernaast.

D.w.z. in onze wijkgemeente is er geflyerd in de hoop dat mensen die niet (meer) naar de kerk komen, weer een stap over de drempel zetten. U/Jij kunt ook zelf actief zijn door iemand uit te nodigen en mee te nemen.

We staan stil bij Filippenzen 3: 20, 21. Het thema is Een christen: iemand met een dubbele nationaliteit.

We denken na over vragen als: wat betekent het burger van twee werelden te zijn? Wat zijn hiervan de voorrechten? Wat zijn hiervan de verplichtingen? Hoe hou je contact met het hemelse vaderland? Verwacht jij uit het hemelse Vaderland Jezus?

Kinderoppas/kindernevendienst Bij een eredienst zijn de kinderen vanzelf welkom. Maar er is de gelegenheid om de allerkleinsten ( 0 t/m 3 jaar) naar de kinderoppas in Het Anker te brengen. De kinderen van 4 t/m 12 kunnen in twee leeftijdsgroepen naar de kindernevendienst in Het Anker.

Koffiedrinken. Na de dienst is er voor iedereen (!) gelegenheid elkaar onder genot van koffie/thee in Het Anker te ontmoeten. Zeg even tegen je ouders, kinderen, familie e.d. dat je die morgen wat later op de koffie komt, omdat je eerst naar Het Anker gaat.