Sion4Women

Sion4Women
Datum:
Woensdag, 13 Februari 2019 - 20:00 - 21:30
Locatie:
Het Anker
Groep:

Woensdag 13 februari is er weer een avond van Sion4Women en deze keer komt Nelinda Troost spreken over het thema “What’s in a name!?’ Er is iets bijzonders met namen. Je naam is het eerste wat je meekrijgt bij de start van je leven. Je naam raakt iets van je identiteit. Je waarde en betekenis zijn heel vaak gekoppeld aan je naam. In de Bijbel zijn namen ook heel belangrijk. We gaan tijdens de avond kijken naar o.a. het verhaal van Zacheüs, een man met een slechte naam, die door Jezus bij naam wordt geroepen. En vervolgens gaan we kijken naar onze eigen naam, wat zegt dit over onze identiteit? Om tenslotte bij de Naam boven alle namen uit te komen: “Ik ben die ik ben!” 

De avond is op woensdag 13 februari  a.s., in het Anker (Grote Zaal), in Katwijk. Om 19.45 uur staat de koffie & thee, met wat lekkers, klaar. We starten om 20.00 uur en om 21.30 uur vervolgen we de avond met een hapje en een drankje tijdens een moment van ontmoeting.  Tijdens de avond kun je boeken kopen bij de boekentafel van Het Baken. Voor de onkosten zal een collecte worden gehouden. Kom en neem gerust iemand mee! We zien je graag op 13 februari! Tot dan!