Gezinsdienst/4YOUth kids.

Zondag, 10 Februari 2019 - 10:00 - 11:30
Locatie:
Ichthuskerk

Voor de dienst zingen de Romans 12 kids. Voor de complete liturgie zie hiernaast.

Aan het begin van de Pepweek hebben we een dienst die speciaal gericht is op kinderen. Vroeger werd dat wel een gezinsdienst genoemd. Nu een 4YOUth kids dienst. Vanzelf zijn tieners, jongvolwassenen, ouderen, ouders, opa’s en oma‘s van harte welkom. De Romans 12 kids zullen aan deze dienst medewerking verlenen. Het thema van deze dienst is: Hartelijk welkom op het feest!! We hopen en bidden dat het voor jong en oud een aansprekende eredienst mag worden.

Kinderoppas/geen kindernevendienst. Zondagmorgen is er vanzelf wel kinderoppas voor de kleinste kinderen van de gemeente. Er is deze keer geen kindernevendienst. De Kinderen zijn van harte welkom bij de dienst!