Eredienst

Nieuwjaar
Datum:
Dinsdag, 1 Januari 2019 - 10:00 - 11:00
Locatie:
Oude Kerk
Groep:

Op nieuwjaarsmorgen mag ik voorgaan in de Oude Kerk. (D.w.z. collega Heikoop zal de liturgie verzorgen en ik zal de verkondiging voor mijn rekening nemen).

Het is de eerste dienst van 2019. Op de eerste dag van een nieuw jaar naar de kerk gaan is een belijdenis!! Ik heb Jezus nodig, heel mijn leven, ik heb Jezus nodig, dag aan dag! Wat de verkondiging betreft, we luisteren naar het vervolg van de oudejaarspreek: 2 Petrus 10 – 15.

Boven deze preek schrijf ik als thema: Verwachtingsvol op weg gaan!

Het zal een dienst zijn die een uurtje duurt en daarna is er gelegenheid in ’t Kerkhaventje elkaar Gods zegen toe te wensen voor het nieuwe jaar onder genot van een kopje koffie/thee. Overigens….er is kinderoppas in ’t Kerkhaventje.