Sion koffieochtend

koffie
Datum:
Woensdag, 19 December 2018 - 9:30 - 11:30
Locatie:
Het Anker
Groep:

Jij bent zo welkom op de Sion koffie ochtend! 

Samen op een woensdagmorgen nadenken over wat wij kunnen leren van 2 vrouwen uit de Bijbel. Elisabeth en Maria. Tante en nichtje, een oudere en jonge vrouw. Allebei op een wonderlijke manier zwanger, zou eigenlijk niet kunnen, en toch….Ze geven zich over aan die wonderlijke God. Die soms een weg gaat die niet te begrijpen is! Ze ontmoeten en elkaar, vinden steun bij elkaar. Ondanks alle onbegrip…. Wat kunnen wij daar van leren? Misschien wel veel meer dan je denkt!! Onze spreker is ds. Paul Visser. Thema is: Door God gezocht en elkaar gevonden.

We drinken vanaf 9.00 uur koffie, om 9.30 uur starten we. Rond de klok van 11.30 uur is het afgelopen. De zanggroep Immanuel zingt weer met en voor ons. Helaas hebben wij geen oppas. Locatie: het Anker. Ook al ben je nog nooit geweest, kom en ga met ons mee , op  onderzoek wat onze Hemelse Vader hier over in Zijn woord zegt. Wij zien naar u uit!

Liefs van de zanggroep, Els, Petra Joke en Ditte

Ps. Dat van de volgende ochtenden zijn: 30 Januari Ds. Jongejan; 27 Maart Tonneke Bijker